Jos van Heerde, jouw architect Den Haag

Als je op zoek bent naar een architect in Den Haag? Dan ben je aan het correcte adres bij Jos van Heerde van Motus Architects. Dit architectenbureau in Den Haag helpt je met al jouw bouw- en interieurprojecten. Motus Architects zoekt daarbij naar een goede balans tussen esthetische, moderne schoonheid en het praktische gebruik van het interieur en/of de woning. Deze architect in Den Haag wilt met plezier al je bouw- en interieur zorgen wegnemen. Dankzij Jos van Heerde zal jouw vastgoedproject een totaalproject worden. Niet alleen zullen de muren rechtop  blijven staan. Ook het interieur zal uniek zijn.

Wie is Jos van Heerde?

Jos van Heerde is architect van opleiding. In 2004 slaagde van Heerde aan de bacheloropleiding ‘architectuur’ aan de HTS Groningen. Enkele jaren later in 2007 studeerde hij met onderscheiding af aan de studierichting ‘Architecture’ van de Technische Universiteit Delft. Een periode werkte hij als architect bij Archipelontwerpers, maar van Heerdes ondernemersknobbel begon stilaan te jeuken. In 2008 richtte hij daarom DJØST op, een studio voor architectuur en design. Samen met Laura Theng zette hij een volgende ondernemers stap met de oprichting van Motus Architects. Dit architectenbureau wil (interieur)ontwerpen maken die regelrecht uit je dromen komen. Je interieur dromen waarmaken, begint dus bij Motus Architects.

De architect in Den Haag die jouw dromen werkelijkheid maakt

Wie denkt dat je de beste ontwerpen maakt door vanachter je tekentafel wat uit te proberen, heeft het volgens Jos van Heerde, een architect in Den Haag, het grondig mis. Volgens hem gaat ontwerpen over het creëren van mogelijkheden. Dat begint met een goed gesprek met de opdrachtgever. Het doel van het ontwerp is immers binnen het voorziene budget te beantwoorden aan al je wensen. Door een diepgaand gesprek met jou te voeren, weten wij bij Motus Architects precies wat jouw wensen en verlangens zijn. Samen met onze feitenkennis en rijke ervaring, die we hebben opgebouwd in het verleden kunnen we er dus voor zorgen dat jouw vastgoedproject zonder zorgen werkelijkheid wordt.

pi-villa-rhenen-ext-08-achter4-600x450

Neem vrijblijvend contact

Bij Motus Architects zijn wij ervan overtuigd dat we alleen maar je droom werkelijkheid kunnen doen worden, wanneer het klikt. Het is daarom belangrijk dat het tussen onze architect in Den Haag en jou de samenwerking vlot verloopt. Via een eerste, vrijblijvend gesprek leer je ons en onze aanpak al beter kennen. Is dat niet jouw ding, geen probleem! Sluit het perfect bij je aan, dan helpen we je graag om je dromen waar te maken.

Naast architectuur ontwerpen wij; interieurs, meubilair op maat en meer. Klik op “bekijk meer” voor al onze projecten.