Je villa architect vind je bij Motus Architects

Wil je een moderne villa laten bouwen waarbij ook het interieur er helemaal bij past dan is Motus Architects het architectenbureau dat je nodig hebt. Het team van architecten, ingenieurs en interieurontwerpers luistert naar al je wensen om zo jouw droomvilla te realiseren. De visie van Motus Architects is het bouwen van moderne architectuur waarbij bouwwerk en interieur naadloos bij elkaar passen en waarbij er een goede balans is tussen schoonheid en het praktische gebruik van de villa.

Je hebt je villa architect gevonden

Door onze persoonlijke aanpak, maken we je droom werkelijkheid. Bij Motus Architects zijn we er immers van overtuigd dat een goed ontwerp niet enkel ontstaat door enkele uurtjes zitten achter de tekentafel. Nee, een goed ontwerp start bij een diepgaand gesprek. We schenken je met plezier een kop koffie terwijl we luisteren naar jouw droom. Zo komen we te weten of we de villa architect zijn die je zoekt en maken we een ontwerp dat aan al je eisen voldoet.

Motus Architects neemt je bouw zorgen weg

Maar we ontwerpen niet alleen. Indien je dat wenst kunnen we al je bouw zorgen wegnemen, door de coördinatie van je bouw- en interieurproject over te nemen. Zo hoef jij niet continu in contact te staan met aannemers, loodgieters, enzovoort. Nee, daar zorgen wij voor. Doordat we goed weten wat je droom is, kunnen we het project coördineren. We spelen al je wensen door naar de aannemers en controleren of ze gedaan hebben wat ze hebben beloofd. Zo zorgen we ervoor dat van A tot Z je droomhuis gerealiseerd wordt. Eenmaal af, geven we met plezier de sleutel. Je droom is werkelijkheid geworden.

Waarom voor ons kiezen?

Dit zijn de redenen waarom Motus Architects alles in huis heeft om jouw droomvilla te bouwen:

  • Wij zoeken de goede balans tussen het esthetische geheel en het praktische gebruik van het gebouw.
  • Je kunt bij ons terecht voor het bouwen van je villa en het ontwerpen van een interieur dat er perfect in past.
  • Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we je vanbinnen en vanbuiten kennen. We weten precies wat je verlangt en voeren dat ook uit.

Kom eens langs

Wil eens langs en leer onze villa architect kennen. Hij zal je enkele gerichte vragen stellen, zodat hij precies weet wat je wenst. Op die manier kan er wanneer jullie er vertrouwen in hebben, begonnen worden aan een eerste ontwerp. Keuren jullie dat goed? Of willen jullie nog enkele aanpassingen zien? Geen probleem! Wij zijn er om jouw droom werkelijkheid te doen worden. Leer ons vandaag kennen en maak nu een afspraak voor een eerste vrijblijvend gesprek.

Naast architectuur ontwerpen wij; interieurs, meubilair op maat en meer. Klik op “bekijk meer” voor al onze projecten.